fbpx

Často Kladené Otázky

Na dopyty a otázky odpovedáme zvyčajne do 24 hodín. Pokiaľ od nás dlhšie neregistrujete odpoveď, je možné že vaša správa nebola doručená správne. V takomto prípade odporúčame kontaktovať nás opakovane, najlepšie cez tel.č. 0904 238 610

Výber správneho ihriska závisí od viacerých faktorov. Dôležité je stanovenie účelu ihriska a rozsahu cvikov / prvkov. Pre zjednodušenie výberu sme naše ihriská rozdelili do jednotlivých kategórií podľa ich účelu ktoré môžete nájsť v sekcií zostavy. Pri každej našej zostave nájdete popis ktorý vám priblíži zameranie daného ihriska. Pokiaľ vám nevyhovuje žiadne ihrisko z nášho katalógu, kontaktujte nás a požiadajte o úpravu, prípadne návrh na mieru.

 

Áno. Pokiaľ vám nevyhovuje žiadne ihrisko z nášho katalógu, môžete požiadať o návrh na mieru ktorý vám poskytneme úplne zdarma.

Časový interval je veľmi individuálny podľa náročnosti projektu. V tomto prípade vám najlepšie odpovieme keď nás kontaktujete s konkrétnou požiadavkou.

Typ dopadovej plochy závisí od kritickej výšky pádu (HIC) prvkov ihriska.

Detské prvky – pri HIC do 600mm nie je dopadová plocha nutná, pri HIC 600-3000mm je nutná dopadová plocha tlmiaca náraz, pri HIC do 1000mm môže byť dopadová plocha vo forme trávniku

Workout, Fitness Prvky – pri HIC do 1000mm môže byť kameň / betón / asfalt, pri HIC 1000-3000mm je nutná dopadová plocha tlmiaca náraz, pri HIC do 1500mm môže byť dopadová plocha vo forme trávniku, pri HIC do 1200mm môže byť dopadová plocha ornica

Jednou z hlavných výhod WG je zabezpečenie celého procesu výstavby. Návrh ihriska, výroba, dodanie, montáž, úprava povrchu – všetko spojené s výstavbou zabezpečíme my.

Ihriská vo verejných priestranstvách musia spĺňať príslušné európske normy. Detské ihriská STN EN: 1176, workout a fitness zariadenia STN EN: 16630, dopadové plochy STN EN 1177.

Exisujú 3 typy kontrol ktoré ste povinný vykonávať ako prevádzkovateľ daného ihriska. 

Bežná vizuálna kontrola – aspoň raz týždenne, jedná sa napríklad o odstránenie nečistôt a nebezpečných predmetov v okolí ihriska

Prevádzková kontrola – raz za 1-3 mesiace, jedná sa napríklad o kontrolu a dotiahnutie spojov, kontrolu chýbajúcich častí, ostrých hrán, súdržnosť komponentov a pod.

Hlavná kontrola – raz ročne vykonávaná oprávnenou osobou, pokiaľ je nutná zmena niektorých častí ihriska

Projektová dokumentácia je potrebná pokiaľ sa jedná o zastavanú plochu väčšiu ako 25m2.

Za štandardných podmienok je záručná doba 2 roky. 

Áno, výstavbu workoutového ihriska je možné financovať pomocou grantov.